Tuesday, December 2, 2014

TERHANGAT! T-SHIRT I AM!

Assalamualaikum dan selamat pagi!

Kami masih lagi menerima tempahan untuk t-shirt I AM setiap hari! yes. SETIAP HARI! Inilah yang kami katakan kehangatan sebenar. Sambutan hangat yang kami terima masih lagi berlanjutan dan anda yang berminat boleh terus membuat tempahan dengan menghubungi kami!



Anda boleh memilih sendiri design t-shirt I AM anda mengikut kesukaan anda. Tukar jenis tulisan, tambah 'smiley' pada nama, printing di bahagian bawah baju (sesuai untuk muslimah), dan macam-macam lagi pilihan yang anda boleh lakukan.




 Anda jangan tunggu tau, cepat tempah sekarang! Yang terhangat hanya dari kami untuk anda. terus hubungi kami di

WHATSAPP 012 908 7504

Tuesday, November 4, 2014

Kemeja F1 Muslimah

Salam Awal Muharram, hehe.. lambatnya wish..

Alhamdulillah minggu ni bahagian production kami sibuk menyiapkan tempahan kemeja F1 Muslimah cutting.

Kemeja ni kami design khas untuk pelajar Universiti Islam Antarabangsa Malasyia , untuk Fakulti Farmasi mereka.


Kebanyakan baju f1, potongannya tak menepati syariat serta agak singkat.Jadi, dengan kami, anda boleh buatkan ianya nampak eksklusif serta menutup aurat.


anda nak order? jangan segan2 whatsapp kami 012 9087504, kita boleh bincang lanjut.. nak jumpa pun boleh..nak datang kedai pun boleh.. insyaAllah kami bagi servis terbaik, harga terbaik pada kualiti yang terbaik..

Cepat, Tepat, Jimat, Rz Print mmg Sempat!

Sunday, November 2, 2014

Non Woven Bag

Salam maghrib..

Kami baru je siap cetak non woven bag.tempahan kami terima daripada KEMAS Rompin, Pahang.

Di samping tshirt, kami juga menerima tempahan non woven bag dan lain2 cenderamata.

Kalau anda nak buat tempahan, kami alu2kan sgt.

Anda boleh whatsapp atau call kami 0129087504- Abdullah..

Kami sedia menerima LO tau PO drpd syarikat kerajaan atau jabatan kerajaan..

Thursday, October 16, 2014

Percetakan T-Shirt

Pusat Percetakan T-Shirt dan Sulaman Berkomputer Rz Print

Nak jimat merata tempat,
nak cepat, kami pilihan tepat..

anda ada job T-Shirt nak pakai urgent?  Ya, Rz Print boleh siapkan dalam masa yang singkat.

Kami baru sahaja meningkatkan kapasiti pusat percetakan T-shirt kami, dan menambah lebih ramai kakitangan untuk membuat rekaan grafik dan kerja-kerja percetakan.



di samping PERCETAKAN T-SHIRT, kami turut mempunyai mesin sulaman berkomputer sendiri, yang akan mempercepatkan proses meyiapkan tempahan anda.

Semuanya di bawah satu bumbung.



Pasukan kami, akan membantu anda daripada rekaan grafik, hingga kepada penghantarann.semuanya mudah dan cepat.


Jadi, tunggu apa lagi, cepat emel atau whatsapp kami design atau draf tempahan anda, kami akan pastikan semuanya On Time!

Whatsapp/sms/call pengurus jualan kami: 012 908 7504-Abdullah / 012 280 7504Izzati)

Klik sini untuk mengetahaui lebih lanjut tentang Rz Print


Monday, October 13, 2014

Sulaman berkomputer / Embroidery

Salam Isnin..

Harini bahagian production kami agak sibuk menyiapkan tempahan t-shirt berserta sulaman logo daripada Petronas,


sulaman logo di lengan baju serta nama kakitangan,,

anda nak order tshirt? sulam? ataupun printing? ya, kami buat semuanya di bawah satu bumbung, anda dapat harga yang dijamin murah, serta ketepatan masa.

nak order atau nak tanya harga, boleh call/sms/whatsapp kami 012 908 7504 ataupun klik SINI untuk maklumat lanjut mengenai kami.

wassalam,,

Wednesday, October 8, 2014

T-Shirt Kelab

Alhamdulillah baru saja menyiapkan tempahan dari utara.. tempahan dari geng tamiya Teluk Kumbar, Pulau Pinang.


Tshirt ni kami guna material cotton dan printing pulak dua side iaitu depan dan belakang.

Kami menyediakan khidmat skynet dan pos laju untuk penghantaran baju pelanggan.. pelanggan boleh 'trace' baju tersebut berada dimana, dan kami jamin cepat sampai kepada pelanggan.

U olls nak buat baju kelab? Hari keluarga? Ataupun tshirt kelas?

Whatsapp kami 0129087504, harga terbaik kami bagi okeh..

Tuesday, October 7, 2014


harini bengkel kami sibuk dengan tempahan t-shirt i am yang menjadi kegilaan ramai. Tempahan nampak gayanya tak pernah surut2..

selain tshirt i am, kami juga menerima design 'custom' daripada pelanggan.

anda design, kami cetak dan hantar terus ke rumah atau pejabat anda! (PENGHANTARAN PERCUMA!)

nak buat tempahan, boleh whatsapp kami 012 908 7504, kami akan bantu anda untuk membuat rekaan ataupun sebutharga..