Tuesday, February 24, 2015

Pameran Pengantin Malaysia 2015-SACC

Temui kami di Pameran Pengantin Malaysia 2015 di Shah Alam Convention Centre (SACC) dan jika bertuah, anda mungkin memenagi Asus Fonepad 7 dan juga Asus Zenfon 5 Tajaan kami, cepat!


kami akan berada di booth nombor 3 ye, dapatkan tshirt rewang dengan 'harga expo' confirm termurah di Malaysia!

tunggu apa lagi!

Monday, February 23, 2015

Cetak Baju Harga Kilang


Salam, selepas cuti panjang sempena Tahun Baru Cina, kilang kami kembali sibuk menyiapkan tempahan2 baru daripada pelanggan. Gambar di atas ialah tempahan dari adik2 pelajar Politeknik Muadzam Shah, Pahang. design ni mereka buat sendiri. Cantik kan?

silkscreen printing


kalau anda ada design sendiri, kami lagi suka.. pertama, sebab ia lebih fresh, yang keduanya, ia akan menjimatkan masa anda dan juga kami.silap2,sehari je siap tempahan anda.

apa kata pelanggan?


so, tunggu apa lagi, mulakan design, whatsapp kami design anda, kami bagi best price!

cepat, tepat, jimat!

whatsapp/call/sms; 012 908 7504 - Abdullah Rawahah

Follow Instagram kami: rzprint


Tuesday, February 3, 2015

ULANGTAHUN KE-5!

TERIMA KASIH PELANGGAN KAMI YANG AMAT KAMI HARGAI!

Pejam celik, pejam celik, dah masuk tahun ke lima kami beroperasi, kedai nyata dan juga online.

Alhamdulillah, walaupun banyak pancaroba, namun kami cekalkan juga hati untuk terus bergerak maju ke hadapan.

 Bermula dengan hanya sebuah komputer terpakai, harini sudah berpuluh buah komputer, mesin serta kenderaan sendiri, serta hampir 20 kakitangan yang amat dedikasi serta gigih!

2015

Sempena meraikan ulangtahun ke-5, bagi menghargai sokongan anda, setiap tempahan/belian sepanjang bulan februari dan mac akan mendapat 'free gift' berupa payung, multipurpose bag, pen, dan tumbler!

580 hadiah bernilai LEBIH RM5000.00 untuk dimenangi! 



Juga, setiap pembelian bernilai RM50 dan ke atas, akan melayakkan anda untuk memenangi cabutan bertuah berupa Mountain Bike, Gajet, serta barangan Elektrik dan Elektronik!
CEPAT, SEMENTARA STOK MASIH ADA.

BERMULA 4 Februari 2015 ~ 31 Mac 2015

TERIMA KASIH PELANGGAN KAMI YANG AMAT KAMI HARGAI!



Thursday, January 15, 2015

NON WOVEN BAG PRINTING

Selain mencetak baju, kami juga pakar dalam mencetak non woven bag.

Non woven Bag biasa digunakan sebagai beg cenderahati untuk majlis, acara dan juga 'gift' untuk syarikat.

Kepada yang berminat untuk menempah non woven bag boleh hubungi kami utk mendapatkan sebutharga..

harga bermula dari RM1.50.. lagi banyak laaagi murah..






kami print guna teknik silkscreen, 

penghantaran ke seluruh malaysia menggunakan poslaju.. cepat dan tepat.. cewah.. iklan pulak..



 untuk  PILIHAN WARNA sila rujuk katalog di atas (saiz a4), dan di bawah ni (saiz a3)..




kami menerima tempahan minimum 30 helai.. kalau kuantiti anda kurang daripada 30 helai, boleh berbincang dengan kami.. kalau boleh tolong, kami tolong..

sila whatsapp kuantiti, saiz, masa nak guna dan alamat untuk mendapatkan sebutharga.

whatsapp ye, jangan sms..

012 908 7504 -Abdullah


KAMI JUGA MENERIMA TEMPAHAN DARIPADA PENIAGA2 KEDAI BUKU/KOPERASI SEKOLAH ATAUPUN AGEN2..






Untuk maklumat lanjut mengenai kami, anda boleh klik sini


insyaAllah anda akan berpuas hati dengan servis kami. Rz Print telah menjadi pilihan beratus2 syarikat dan sekolah sejak dari tahun 2009!

Wednesday, January 14, 2015

NAK JADI AGEN??

Salam,

Ramai yang bertanya, boleh tak nak jadi agen/dropship kepada kami.

YA! Boleh, kami amat mengalu2kan.. anda boleh hubungi kami melalui whatsapp ke nombor pengurus kami 012 908 7504- Abdullah- untuk pendaftaran sebagai agen.

jika anda mempunyai kedai, kami akan pos katalog untuk memudahkan anda berurusniaga.

ataupun, katalog online kami akan emel.

ramai yang dah jadi agen kami; dari Lahad Datu, hingga ke Chuping, dari Rantau Panjang hingga ke Kuala Kurau.

ingat ye, Whatsapp, bukan sms, bukan juga wechat.. nak call pun boleh!

Selamat berniaga!

Thursday, January 8, 2015

Clash of Clans Shirt

TERHANGAT !!

tempahan T-SHIRT Clash of Clans kini dibuka!




satu~empat helai:RM29.00

5 ~ 9 Helai : RM25.00

10 helai ke atas: RM22.00

20 helai ke atas, harga runtuh!!

tiga pilihan design tersedia, boleh cetak logo clans anda!

***POS PERCUMA untuk tempahan 6 helai dan ke atas.

cepat whatsapp kami 012 908 7504 untuk membuat tempahan!

Wednesday, December 31, 2014

WELCOME 2015!

Selamat menyambut tahun baru 2015 buat semua pelanggan yang amat dihargai, pembaca setia dan juga rakan-rakan peniaga serta agen-agen yang bekerja kuat!

semoga tahun ini membawa berita gembira untuk kita semua!