Thursday, January 15, 2015

NON WOVEN BAG PRINTING

Selain mencetak baju, kami juga pakar dalam mencetak non woven bag.

Non woven Bag biasa digunakan sebagai beg cenderahati untuk majlis, acara dan juga 'gift' untuk syarikat.

Kepada yang berminat untuk menempah non woven bag boleh hubungi kami utk mendapatkan sebutharga..

harga bermula dari RM1.50.. lagi banyak laaagi murah..






kami print guna teknik silkscreen, 

penghantaran ke seluruh malaysia menggunakan poslaju.. cepat dan tepat.. cewah.. iklan pulak..



 untuk  PILIHAN WARNA sila rujuk katalog di atas (saiz a4), dan di bawah ni (saiz a3)..




kami menerima tempahan minimum 30 helai.. kalau kuantiti anda kurang daripada 30 helai, boleh berbincang dengan kami.. kalau boleh tolong, kami tolong..

sila whatsapp kuantiti, saiz, masa nak guna dan alamat untuk mendapatkan sebutharga.

whatsapp ye, jangan sms..

012 908 7504 -Abdullah


KAMI JUGA MENERIMA TEMPAHAN DARIPADA PENIAGA2 KEDAI BUKU/KOPERASI SEKOLAH ATAUPUN AGEN2..






Untuk maklumat lanjut mengenai kami, anda boleh klik sini


insyaAllah anda akan berpuas hati dengan servis kami. Rz Print telah menjadi pilihan beratus2 syarikat dan sekolah sejak dari tahun 2009!

Wednesday, January 14, 2015

NAK JADI AGEN??

Salam,

Ramai yang bertanya, boleh tak nak jadi agen/dropship kepada kami.

YA! Boleh, kami amat mengalu2kan.. anda boleh hubungi kami melalui whatsapp ke nombor pengurus kami 012 908 7504- Abdullah- untuk pendaftaran sebagai agen.

jika anda mempunyai kedai, kami akan pos katalog untuk memudahkan anda berurusniaga.

ataupun, katalog online kami akan emel.

ramai yang dah jadi agen kami; dari Lahad Datu, hingga ke Chuping, dari Rantau Panjang hingga ke Kuala Kurau.

ingat ye, Whatsapp, bukan sms, bukan juga wechat.. nak call pun boleh!

Selamat berniaga!

Thursday, January 8, 2015

Clash of Clans Shirt

TERHANGAT !!

tempahan T-SHIRT Clash of Clans kini dibuka!




satu~empat helai:RM29.00

5 ~ 9 Helai : RM25.00

10 helai ke atas: RM22.00

20 helai ke atas, harga runtuh!!

tiga pilihan design tersedia, boleh cetak logo clans anda!

***POS PERCUMA untuk tempahan 6 helai dan ke atas.

cepat whatsapp kami 012 908 7504 untuk membuat tempahan!

Wednesday, December 31, 2014

WELCOME 2015!

Selamat menyambut tahun baru 2015 buat semua pelanggan yang amat dihargai, pembaca setia dan juga rakan-rakan peniaga serta agen-agen yang bekerja kuat!

semoga tahun ini membawa berita gembira untuk kita semua!

Tuesday, December 2, 2014

TERHANGAT! T-SHIRT I AM!

Assalamualaikum dan selamat pagi!

Kami masih lagi menerima tempahan untuk t-shirt I AM setiap hari! yes. SETIAP HARI! Inilah yang kami katakan kehangatan sebenar. Sambutan hangat yang kami terima masih lagi berlanjutan dan anda yang berminat boleh terus membuat tempahan dengan menghubungi kami!



Anda boleh memilih sendiri design t-shirt I AM anda mengikut kesukaan anda. Tukar jenis tulisan, tambah 'smiley' pada nama, printing di bahagian bawah baju (sesuai untuk muslimah), dan macam-macam lagi pilihan yang anda boleh lakukan.




 Anda jangan tunggu tau, cepat tempah sekarang! Yang terhangat hanya dari kami untuk anda. terus hubungi kami di

WHATSAPP 012 908 7504

Tuesday, November 4, 2014

Kemeja F1 Muslimah

Salam Awal Muharram, hehe.. lambatnya wish..

Alhamdulillah minggu ni bahagian production kami sibuk menyiapkan tempahan kemeja F1 Muslimah cutting.

Kemeja ni kami design khas untuk pelajar Universiti Islam Antarabangsa Malasyia , untuk Fakulti Farmasi mereka.


Kebanyakan baju f1, potongannya tak menepati syariat serta agak singkat.Jadi, dengan kami, anda boleh buatkan ianya nampak eksklusif serta menutup aurat.


anda nak order? jangan segan2 whatsapp kami 012 9087504, kita boleh bincang lanjut.. nak jumpa pun boleh..nak datang kedai pun boleh.. insyaAllah kami bagi servis terbaik, harga terbaik pada kualiti yang terbaik..

Cepat, Tepat, Jimat, Rz Print mmg Sempat!

Sunday, November 2, 2014

Non Woven Bag

Salam maghrib..

Kami baru je siap cetak non woven bag.tempahan kami terima daripada KEMAS Rompin, Pahang.

Di samping tshirt, kami juga menerima tempahan non woven bag dan lain2 cenderamata.

Kalau anda nak buat tempahan, kami alu2kan sgt.

Anda boleh whatsapp atau call kami 0129087504- Abdullah..

Kami sedia menerima LO tau PO drpd syarikat kerajaan atau jabatan kerajaan..